Ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο - Plessas Palace Hotel Αλυκανάς  

Zakynthos Hotels in Zante - Plessas Palace Alykanas Ionian Islands Greece
Αρχική Διαμονή Παροχές Τοποθεσία Φωτογραφίες Επικοινωνία

Online Κρατήσεις
Διαθεσιμότητα & Τιμές


Κανονισμός μεταφοράς
Προσφορές
Κρατήσεις
Σχόλια επισκεπτών
Εγγραφή στη Λίστα Νέων
Τελευταία Νέα

Bookmark this page

 If you wish for a worthwhile holiday, you've just arrived in the right place

 

Zante Hotels in Zakynthos - Plessas Palace Alykanas Ionian Islands Greece

Ένα ζεστό καλωσόρισμα στοξενοδοχείο Plessas Palace!

Το ξενοδοχείο Plessas Palace, στον Αλυκανάείναι μια οικογενειακή επιχείρηση στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2001. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας παροχές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για μας τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Plessas Palace είναι σημαντικό να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία της οικογένειας Πλέσσα αλλά και τη φιλική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει για εσάς έτσι ώστε οι διακοπές σας στη Ζάκυνθο να σας μείνουν αξέχαστες.

Για εμάς ο κάθε φιλοξενούμενος είναι μοναδικός, για αυτό ακούμε πάντα με προσοχή τις ανάγκες σας και προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παραβλέποντας πολλές φορές το κόστος.

Το ξενοδοχείο Plessas Palace συνεχίζοντας την προσπάθεια να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και επιθυμίες σας ξεκίνησε την ανακαίνιση των χώρων του το 2011, προσθέτοντας 2 Deluxe δωμάτια με king size κρεβάτι (2μ.x2μ.) με στρώμα COCOMAT Αιγέας και 1 Superior δωμάτιο με kingsize κρεβάτι (2μ.x2μ.) με στρώμα COCOMAT Αιγέας, κατάλληλο για να περάσετε το μήνα του μέλιτος. Η οικογένεια Πλέσσας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και για αυτό το λόγο διαμόρφωσε 4 καινούργια δωμάτιαπου διαθέτουν μπάνιο κατάλληλα διαμορφωμένο  για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα δωμάτια για ΑΜΕΑ βρίσκονται στο ισόγειο. Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών μας εγκαταστήσαμε ασύρματο ίντερνετ (Wi-Fi) σε όλο το ξενοδοχείο.  Φυσικά η βελτίωση δεν σταματά. Συνεχίζουμε για εσάς!

Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο PlessasPalace.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Plessas Palace Hotel - Zante Island Zakynthos Greece Plessas Palace Hotel - Zante Island Zakynthos Greece Plessas Palace Hotel - Zante Island Zakynthos Greece Plessas Palace Hotel - Zante Island Zakynthos Greece Plessas Palace Hotel - Zante Island Zakynthos Greece


© Copyright Plessas Palace - ΜΗΤΕ: 0428Κ012Α0022600
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Plessas Palace Hotel.