Ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο - Plessas Palace Hotel Αλυκανάς  

Αρχική Διαμονή Παροχές Τοποθεσία Φωτογραφίες Επικοινωνία

Online Κρατήσεις
Διαθεσιμότητα & Τιμές


Κανονισμός μεταφοράς
Προσφορές
Κρατήσεις
Σχόλια επισκεπτών
Εγγραφή στη Λίστα Νέων
Τελευταία Νέα

Bookmark this page

 


Για τη μεταφορά σας από και προς το ξενοδοχείο Plessas Palace κάντε τώρα κράτηση μέσω του αποκλειστικού συνεργάτη μας www.zantetaxi4u.com.

Το zantetaxi4u.comδημιουργήθηκε από την Πηγή Πλέσσα, Marketing Director του ξενοδοχείου Plessas Palace,  η οποία έκανε τις offline κρατήσεις για ταξί, καθώς στην οικογένεια έχουν τρία ιδιόκτητα ταξί. Με βάση όμως την νέα πολιτική του συλλόγου οδηγών ταξί οι μεταφορές από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου μπορούν πλέον να γίνονται μόνο μέσω του κέντρου ραδιοταξί. Ανταποκρινόμενη λοιπόν στις αλλαγές και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προσφέρει τις ανταγωνιστικότερες τιμές online για κρατήσεις ταξί για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Ζακύνθου προς το Plessas Palace.

Και ειδικά για τους πελάτες του ξενοδοχείου Plessas Palace η  www.zantetaxi4u.com προσφέρει χαμηλότερες τιμές για τη μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Ζακύνθου.

 

Για να κανονίσετε τη μεταφορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στο παρακάτω link.

Zantetaxi4u.com


© Copyright Plessas Palace - ΜΗΤΕ: 0428Κ012Α0022600
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Plessas Palace Hotel.